loading

Ved kjøp av ny Astra Sports Tourer, år du med automatgir til kr 0,-.


Opel Astra Sports Tourer er en perfekt stasjonsvogn for en aktiv familie.

Den har rikelig plass innvendig, et tøft design utvendig og klassens beste tilkoblingsmuligheter. Bagasjerommet er hele 540 liter, og kan utvides til 1630 liter ved å legge ned de bakerste setene. Da får man god plass til både bagasje og utstyr - til sjåfør og alle passasjerer.

Ønsker du det lille ekstra kan du få den med både eklektisk bagasjeromsluke, IntelliLux LED Matrix lys (blendingsfrie fjernlys) og ergonomiske sportsseter. Utstyrslisten vil imponere deg!

Velger du å kjøpe en Astra Sports Tourer nå, får du med automatgir til kr 0,-. Som kunde kan du spare hele kr 25.000,- på dette tilbudet.

Tilbudet varer til og med 31. desember 2019.BE OM TILBUD

LES MER OM ASTRA SPORTS TOURER

BYGG DIN OPEL

BESTILL PRØVEKJØRING 
         Sjekk ut lignende modeller, som kan passe dine behov

En stilfull crossover med SUV-design med svært effektive motorer, førsteklasses innovasjoner og eksepsjonell fleksibilitet. 


SE TILBUD
 
Utslippsinformasjon er for øyeblikket utilgjengelig
Opel vil innenfor rimelighetens grenser sikre at innholdet på nettstedet er korrekt og oppdatert, men påtar seg ikke ansvar for erstatningskrav eller tap som måtte følge av at innholdet på nettstedet er blitt brukt. Noen av opplysningene på nettstedet kan være feil på grunn av produktforandringer, som er gjort etter at produktet ble lansert. Noe av utstyret som er beskrevet eller vist, kan være tilgjengelig kun i enkelte land eller til ekstra kostnad. Opel forbeholder seg retten til å endre produktspesifikasjonene når som helst. Ønsker du produktspesifikasjoner, vennligst kontakt din lokale Opel-forhandler. * Drivstofforbruk og CO2-utslippstallene som oppgis, er angitt i henhold til forskrift for homologering i henhold til NEDC- (R (EC) nr. 715/2007 og R (EC) nr. 692/2008), som gjør det mulig å sammenligne med andre kjøretøy. Fra 1. september 2017 bestemmes drivstofforbruket og CO2-utslippsverdiene for nye kjøretøy ved hjelp av den nye WLTP-testen, og de relevante verdiene blir regnet tilbake til NEDC for å gjøre det sammenlignbart. Ta kontakt med forhandleren for å få oppdatert informasjon, og kontroller om verdiene er endret. ** Drivstofforbruk og CO2-utslippstallene som oppgis, er angitt i henhold til forskrift for homologering i henhold til R (EC) No. 715/2007, R (EU) No. 2017/1153 and R (EU) No. 2017/11, som gjør det mulig å sammenligne med andre kjøretøy.Verdiene tar ikke hensyn til kjøreforhold, utstyr eller tilleggsutstyr, og kan variere avhengig av dekkdimensjon. For mer informasjon om offisielt drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier, vennligst les retningslinjene "Veileder for energimerking av nye personbiler» som du kan få ved å kontakte din forhandler, eller laste ned fra www.bilimportorene.no.

Kontakt oss

Felt markert med * er obligatorisk
Dine personopplysninger vil bli behandlet av de respektive dataansvarlige som beskrevet i personvernerklæringen.

For ytterligere informasjon om dine personvernrelaterte rettigheter og våre kontaktopplysninger, vennligst klikk her
Tilbake til toppen